Sun11.17 Mon11.18 Tue11.19 Wed11.20 Thu11.21 Fri11.22 Sat11.23
Bodyweb w TRX Julie 8:00 AM 30
Cycle 60 Minute Lisa 8:30 AM 60 Min
Belly, Butt, & Thighs Julie 8:30 AM 30
Cycle 60 Minute Sonny 10:00 AM 60 Min
 
Cycle 45 Minute Tanya 6:00 AM 45 Min
HIIT Bootcamp 50 Minute Kristin 6:00 AM 50 Minutes
Cardio Sculpt HIIT ZONE Jamie 8:15 AM 45 Min
Cycle 45 Minute Stephanie 8:30 AM 45 Min
Cardio Barre Tanya 8:45 AM 60 MInutes
Cycle Rhythm 45 Minute Catalina 9:30 AM 45 Min
Zumba Fitness Kim 10:00 AM 60
Boom Move It Christine 11:15 AM 30
Boom Muscle Christine 11:45 AM 30
TRX Jamie 5:00 PM 45 min
Cycle 45 Minute Jamie 6:00 PM 45 Min
HIIT Bootcamp 50 Minute Matt 6:00 PM 50 Minutes
Retro-Robics Julie 6:00 PM 30
Chisel Julie 6:30 PM 30
 
Cycle 45 Minute Cory 5:30 AM 45 Min
Cycle 45 Minute Reagan 6:30 AM 45 Min
Boom Move It Gail 7:00 AM 30
Boom Muscle Gail 7:30 AM 30
Bodyweb w TRX Toni 8:00 AM 30
Cycle Total Body 60 Minute Sonny 8:15 AM 60 Min
Chisel Toni 8:30 AM 30
Barre Fitness Shannon 9:15 AM 60 Min
Cycle 45 Minute Cory 9:30 AM 45 Min
TRX/Cycle Jamie 10:30 AM 60 Min
Cycle PIQ 45 Minute Ximena 5:30 PM 45 min
Hatha Flow Nicole 6:30 PM 60 Minutes
 
Cycle 45 Minute Lisa 6:00 AM 45 Min
HIIT Bootcamp 50 Minute Kristin 6:00 AM 50 Minutes
Hatha Flow Selina 7:00 AM 60 Minutes
Cardio Barre Tanya 8:15 AM 60 MInutes
Cycle PIQ 45 Minute Jamie 8:30 AM 45 min
Cycle Rhythm 45 Minute Catalina 9:30 AM 45 Min
Cardio Tai Box Toni 9:30 AM 30
Fat Burning Pilates Toni 10:00 AM 30
Cycle 45 Minute Jamie 10:30 AM 45 Min
Boom Move It Toni 11:15 AM 30
Boom Muscle Toni 11:45 AM 30
TRX Jamie 5:00 PM 45 min
Cycle Total Body 45 Minute Sonny 6:00 PM 45 Min
HIIT Bootcamp 50 Minute Jamie 6:00 PM 50 Minutes
Hatha Flow Heathyr 7:00 PM 60 Minutes
 
Cycle 45 Minute Cory 5:30 AM 45 Min
Cycle 45 Minute Tanya 6:30 AM 45 Min
Boom Muscle Gail 7:00 AM 30
Boom Mind Gail 7:30 AM 30
Strong by Zumba Tanya 8:00 AM 30
Cycle Total Body 60 Minute Sonny 8:15 AM 60 Min
Belly, Butt, & Thighs Tanya 8:30 AM 30
Barre Fitness Shannon 9:15 AM 60 Min
Cycle 45 Minute Vanessa 9:30 AM 45 Min
TRX/Cycle Jamie 10:30 AM 60 Min
Yoga Sculpt Kylie C. 5:15 PM 60 Min
Cycle PIQ 45 Minute Pamela 5:30 PM 45 min
Hatha Flow Nicole 6:30 PM 60 Minutes
 
Cycle 45 Minute Lisa 6:00 AM 45 Min
HIIT Bootcamp 50 Minute Kristin 6:00 AM 50 Minutes
360-3X Toni 7:30 AM 30
Chisel Toni 8:00 AM 30
Cardio Sculpt HIIT ZONE Jamie 8:15 AM 45 Min
Cycle 45 Minute Kelly 8:30 AM 45 Min
Barre Fitness Shannon 8:45 AM 60 Min
Cycle Total Body 60 Minute Sonny 9:30 AM 60 Min
Zumba Fitness Ashley 10:00 AM 60
Boom Move It Wendy 11:15 AM 30
Boom Mind Wendy 11:45 AM 30
 
Cycle PIQ 50 Minute Jen 7:00 AM 50 Min
HIIT Bootcamp 60 Minute Jamie 8:00 AM 60 Min
Cardio Sculpt Toni 8:00 AM 30
Cycle 60 Minute Lisa 8:15 AM 60 Min
Belly, Butt, & Thighs Toni 8:30 AM 30
Zumba Fitness Susana 9:00 AM 60
Cycle Rhythm 60 Minute Catalina 9:30 AM 60 Min
Cycle 45 Minute Cory 10:45 AM 45 Min
Hatha Flow Selina 11:30 AM 60 Minutes